De Drijfhout webshop is onderdeel van Nils Koster Muziek Educatie

algemene voorwaarden Algemene voorwaarden van Nils Koster muziek educatie
Versie geldig vanaf  01-01-2014

Door een bestelling te doen verklaar je je akkoord met de voorwaarden van Nils Koster Muziek educatie.
Nils Koster Muziekeducatie is geregistreerd onder KvK nummer 01123383 / btw nr NL1690.51298

Prijzen en betaling
Alle prijzen op de site zijn in Euro`s en inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
Betaling van het verschuldigde bedrag inclusief verzendkosten dient te geschieden direct via iDEAL-  of per vooruitbetaling binnen 7 dagen. Artikelen worden gedurende deze periode voor de klant gereserveerd. Na 5 à 6 dagen stuurt Nils Koster Muziek Educatie een herinnering. Als de betaling binnen is, worden de artikelen zo snel mogelijk verzonden. Er wordt hiervan een bevestiging verstuurd per mail.
Ook bij bestellingen op maat dient vooraf betaald te worden. Wanneer de betaling binnen is, wordt het werk ingepland. De afgesproken levertijd gaat in vanaf het moment dat de betaling binnen is.

Levertijden
De gestelde levertijden zijn indicatief en exclusief de tijd die het PostNL kost om de bestelling af te leveren. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Nils Koster Muziek educatie zal contact opnemen wanneer de levertijd wordt overschreden.

Verzending
Bestellingen worden verzonden na ontvangt van betaling. Verzending gebeurt via PostNL. Nils Koster muziek educatie is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door PostNL.

Retourzending
Ondanks de grote zorg die Nils Koster Muziek Educatie besteedt aan haar producten kan het zijn dat je niet helemaal tevreden bent met je aankoop.
Je mag het op eigen kosten binnen 8 dagen retour sturen. Graag binnen 48 uur na ontvangst van de bestelling via de mail melding maken met opgaaf van reden. Uiteraard alleen als de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn. Je krijgt het volledige aankoop bedrag minus de verzendkosten teruggestort.

Klachten
Mocht je een klacht hebben dan hoor ik het graag en kijken we samen hoe we het probleem kunnen oplossen.

Aansprakelijkheid
Nils Koster Muziek Educatie is niet aansprakelijk voor schade aan producten ontstaan door normale slijtage of verkeerd gebruik van het product.
Nils Koster Muziek Educatie is niet aansprakelijk voor ongelukken die gebeuren met gebruik van Nils Koster Muziek Educatie artikelen.

Algemeen
Deze website en alle afbeeldingen zijn eigendom van Nils Koster Muziek Educatie. Het is niet toegestaan om (gedeeltes van) deze site te kopiëren zonder uitdrukkelijke toestemming van Nils Koster Muziek Educatie.
Het is niet toegestaan de (gestempelde) afbeeldingen voor commerciële doeleinden te gebruiken.
De op de website vermelde informatie wordt met zorg gepubliceerd. Desalniettemin is het mogelijk dat de vermelde informatie niet volledig of onjuist is.
De artikelen met bijbehorende prijzen worden met regelmaat aangepast en/of aangevuld. Nils Koster Muziek Educatie behoudt zich het recht voor deze wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving door te voeren.
Nils Koster Muziek Educatie is niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van deze website verzonden worden.
Nils Koster Muziek Educatie is niet verantwoordelijk voor virussen of andere schadelijke elementen die onverhoopt in berichten meegestuurd worden. De ontvanger dient zelf de bijlage(n) te controleren op virussen.